در این مقاله میخوایم بپردازیم به تفاوت هاردهای Serial Attached SCSI و هاردهای SSD
SSD VS SAS
هاردهای SSD (Solid State Drive) و SAS (Serial Attached SCSI) دو نوع حافظه از جمله درایوهای دیسکی هستند که از تکنولوژیها و اتصالات متفاوتی برخور دارند. در ادامه، تفاوتهای اصلی بین این دو نوع هارد را بررسی میکنیم:
- SSD از نانو ذرات نیمه هادی تشکیل شده است که دادهها را در چیپهای حافظهی فلش ذخیره میکند. بدون قطعات مکانیکی مانند دیسکها و سریعتر از هاردهای مکانیکی سنتی عمل میکند. بنابراین، SSD ها دارای زمان دسترسی کوتاهتر و سرعت بالاتر هستند.
- SSD ها دارای سرعت بالایی هستند و معمولاً تا سرعت های چند برابر از هاردهای مکانیکی سنتی بهرهمند هستند. این سرعت بالا به علت عدم وجود قطعات مکانیکی و استفاده از فلشهای حافظه نیمه هادی میباشد .
- SSD ها مصرف انرژی کمتری نسبت به هاردهای مکانیکی دارند. این ویژگی موجب صرفهجویی در انرژی و کاهش حرارت آزاد شده توسط سیستم میشود.
- معمولا هاردهای SSD گزینهی گران قیمت تری نسبت به هاردهای مکانیکی هستند. اما در طول زمان قیمتها به دلیل پیشرفت تکنولوژی و انتشار به بازار، کاهش داشته است بنابراین میتوان با توجه به نیاز سازمان و شبکه خود اقدام به تهیه انواع این حافظه کنیم .
- هاردهای SAS نیز نسبت به هارد ها دیگر از قیمت بالایی برخوردارند و این افزایش قیمت به دلیل وجود سرعت بالاتر از هارهای ساتا SATA میباشد ، به خصوص اگر از سطح Enterprise آنها استفاده شود.
- SSD ها برای سرعت بالایی که دارن بهطور گسترده در رایانههای شخصی، لپتاپها و تجهیزات قابلحمل و حتی جدیدا در سروهای HPE و تجهیزات ذخیره سازی از این تکنولوژی نوین استفاده میشوند که با استقبال خیلی خوب از طرف مدیران شبکه سازمان های مختلف قرارگرفته است .
در نهایت ، SSD ها با سرعت بالا و مصرف کم انرژی، بهطور گسترده در رایانههای شخصی و لپتاپها استفاده میشوند. از سوی دیگر، حافظههای SAS به دلیل پایداری و سرعت بالا، در محیطهای کسبوکار و سرورهای بزرگ کاربرد دارند. البته هر کدام از این هاردها برای استفادههای مختلف و نیازهای خاص میتوانند مناسب باشند.
نحوه ارسال کالا
روش پرداخت کالا
پیگیری سفارشات