در این مقاله قصد داریم به تفاوت عملکرد و کارکرد رم های نسل DDR-3 و نسل DDR-4 بپردازیم
رم های DDR-3 و DDR-4 دو نوع حافظه سیستمی هستند که برای استفاده در کامپیوترها و دستگاههای الکترونیکی مورد استفاده قرار میگیرند. این دو نوع رم تفاوت های مهمی در خصوصیات فیزیکی و عملکرد دارند. در زیر به برخی از تفاوتهای مهم بین DDR-3 و DDR-4 اشاره میکنیم:
- DDR3: اولین نسل از حافظههای DDR3 در سال 2007 معرفی شد.
- DDR4: حافظههای DDR4 در سال 2014 به فاصله 7 سال بعد از معرفی رم های DDR-3 به بازار عرضه شدند و یک نسل جدید تر به حساب میآیند.
- DDR3: معمولاً در حداکثر دو کانال (Dual Channel) پشتیبانی میشد و ظرفیت کلی آنها محدودتر بود.
- DDR4: به دلیل افزایش پهنای باند، معمولاً در دو کانال پشتیبانی میشود و ظرفیت بیشتری ارائه میدهد.
- DDR3: دارای فرکانسهای پایین تری بود که از حدود 800 مگاهرتز شروع میشود و تا حدود 2133 مگاهرتز میرسد .
- DDR4: دارای فرکانسهای بالاتری است که از حدود 2133 مگاهرتز شروع میشود و تا فرکانس هایی حدود 4800 مگاهرتز نیز پشتیبانی میکند.
- DDR3: ولتاژ کاری حدود 1.5 ولت دارند .
- DDR4: ولتاژ کاری کمتری دارند و معمولاً حدود 1.2 ولت است که این ویژگی به بهبود کارایی و کاهش مصرف انرژی کمک شایانی کرده است .
- DDR3: پهنای باند کمتری نسبت به DDR4 دارند
- DDR4: از پهنای باند بیشتری برخوردار است که باعث تبادل دادهها با سرعت بیشتری کمک میشود
- DDR3: از تکنولوژیهایی مانند ECC (Error-Correcting Code) و REG (Registered) پشتیبانی میکند، اما به صورت معمولی به عنوان UDIMM عرضه میشود.
- DDR4: علاوه بر تکنولوژیهای ECC و REG، از تکنولوژیهایی مانند NVDIMM (Non-Volatile DIMM) و LRDIMM (Load-Reduced DIMM) نیز پشتیبانی میکند که به عملکرد و انعطاف پذیری بیشتری منجر شده است.
برای ارزیابی کلی و نتیجه گیری تفاوت بین DDR4 نسبت به DDR3 بهبودهای زیادی در عملکرد، مصرف انرژی، و امکانات فنی دیگر دارد. با این حال، توجه به سازگاری با سیستم و نیازهای خود بسیار مهم است که نوع رم و حتی چیدمان آنها در سرور های HPE میتوان از عملکرد بالای رم ها استفاده کرد .
نحوه ارسال کالا
روش پرداخت کالا
پیگیری سفارشات